CrossFit Inua

Holdtider

ÅBNINGSTIDER OG HOLD


Skemaet er gældende fra mandag den 15. august 2022. 
 
Åbningstider
Mandag til torsdag: 11:00 – 21:00
Fredag: 11:00 – 20:00
Lørdag: 09:00 – 16:00
Søndag: 11:00 – 15:00
 
WOD (workout of the day): Fælles opvarmning og gennemgang og træning af løfteteknik eller gymnastiske bevægelser, samt WOD. Hvis du ingen erfaring har med CrossFit, anbefaler vi Begynderhold.
 
Begynderhold: Fælles opvarmning, gennemgang af grundøvelser og teknik, mindre WOD. Uddybning af CrossFits principper og mindset. Holdet er til dig som vil starte til CrossFit. Alle kan være med.
 
CrossFit Endurance: Disse hold er målrettet interval-træning for løbere, roere, AB og folk der bare skal have bedre kondi. CrossFit erfaring ikke nødvendig.
 
WOD special: Træning med fokus på forskellige øvelser og mindset – gymnastik og vægtløfting. Holdet er til dig der ønsker at forbedre dine CrossFit skills.
 
Motionsholdet: Holdet er målrette atleten som ønsker at holde sig aktiv og bevare den grundlæggende funktionelle træning. Der fokuseres på bevægelse.
 
Børnehold for 8-12 år. Der varmes op med træneren. Der trænes teknikker i fundamentale øvelser. Denne gruppe får en let WOD og der leges med de gennemgåede teknikker.
 
Open Gym: Tider hvor man kan træne for sig selv udenfor/ved siden af holdtiderne.
 
Lukket hold: Holdet er lukket og store salen i Inua er forbeholdt holdet. Der kan stadig trænes Open Gym i lille sal. 
 
KOMMER PÅ ET SENERE TIDSPUNKT:
Teenholdet er for 13-15 år. Holdet ligner et normalt CrossFit hold.
 
Følg vores side og gruppe på Facebook her.