CrossFit Inua

Holdtider

ÅBNINGSTIDER OG HOLD

 

 

Skemaet er gældende fra mandag den 9. Januar 2023.

Åbningstider
Mandag til torsdag: 11:00 – 21:00
Fredag: 11:00 – 20:00
Lørdag: 08:45 – 16:00
Søndag: 11:00 – 15:00
 
WOD (workout of the day): Fælles opvarmning, gennemgang og træning af løfteteknik eller gymnastiske bevægelser, samt WOD. Onsdag og lørdag laves primært team workout og gennemgang af øvelser er ofte kortere.
Vi anbefaler, at man har været på begynderhold, før man deltager på disse hold.
 
Begynderhold: Fælles opvarmning, gennemgang af grundøvelser og teknik, mindre WOD. Uddybning af CrossFits principper og mindset. Holdet er til dig som vil starte til CrossFit. Alle kan være med.
 
CrossFit Endurance: Disse hold er målrettet interval-træning for løbere, roere, AB/EB/BE og folk der bare skal have bedre kondi. CrossFit erfaring ikke nødvendig.
 
Bootcamp: Holdet er til dem som udelukkende vil træne på et lukket hold. Holdet laver CrossFit workouts som tilpasses/skaleres til den enkelte. CrossFit erfaring ikke nødvendig.
 
Training Camp (tidligere Motionshold): Holdet er målrette atleten som ønsker at holde sig aktiv og bevare den grundlæggende funktionelle træning. Der fokuseres på bevægelse. Ingen tunge og kompliceret løft på dette hold.
 
Børnehold for 8-12 år. Der varmes op med træneren. Der trænes teknikker i fundamentale øvelser. Denne gruppe får en let WOD og der leges med øvelserne.
 
Open Gym: Tider hvor man kan træne for sig selv udenfor/ved siden af holdtiderne.
 
Lukket hold: Holdet er lukket og store salen i Inua er forbeholdt holdet. Der kan stadig trænes Open Gym i lille sal.
 
Følg vores side og gruppe på Facebook her.