CrossFit Inua

Kili og Hjertelivet

Vi er to som har valgt at skabe fokus på og støtte Foreningen Hjertelivet i Grønland fordi hjertesygdomme/ lidelser er de mest udbredte sygdomme/ lidelser i Grønland.
Hjertepatienter er den største gruppe patienter der er i Grønland. Alle aldre. Men det er den mindst økonomisk og politisk hjulpne gruppe i vores system.
Vi vægter sundhed højt. Vi elsker at bevæge os og udfordre os selv. Herudover interessere det os meget at kunne inspirere og opfordre andre herhjemme til et leve et sundere og mere aktivt liv.
Vi arbejder på at kunne bestige bjerget Kilimanjaro til januar i 2019. Kilimanjaro 5.895m høj og ligger i Afrika, Tanzania nær grænsen til Kenya. Bestigning vil tage 5-7 dage.
Vi vil skabe noget opmærksomhed for den nye forening ved at dokumentere hele turen og lave nogle filmklip som kommer ud i de forskellige medier. Så laver vi samtidig en indsamling som løber frem til slut januar (måske februar) som går til foreningen.
LINK KOMMER SNART.
Se mere og kom i direkte kontakt med Forening Hjertelivet gennem deres Facebookside: https://www.facebook.com/Hjertelivet-166512597491041/
———————————–
Se vores seje sponsorer her:

 SUPERSPONSOR

—————————-
Andre seje sponsorer